Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-07-2021 11:16

Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 29/7/2021 – 2/8/2021, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:30, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Κοφίνου, της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας του αυτοκινητόδρομου, από τον Κυκλικό Κόμβο «Καλού Χωριού» μέχρι και την έξοδο προς Κοφίνου, από τη μια κατεύθυνση για μήκος 1500μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλιμνίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 2/8/2021 μέχρι και την Παρασκευή 6/8/2021, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλιμνίου, της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας του αυτοκινητόδρομου, από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς  μέχρι και την έξοδο προς Ξυλοφάγου, από τη μια κατεύθυνση για μήκος 1500μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ)