Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-07-2021 11:00

Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λεμεσού

1. Εργασίες τοποθέτησης σωλήνων σε τμήμα της Λεωφόρο Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο από τις 29/7/2021 μέχρι τις 6/8/2021, σε τμήμα της Λεωφόρο Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα, σε μήκος 200μ. στο χωμάτινο έρεισμα/αυλάκι, με κατεύθυνση από Ύψωνα προς Λεμεσό, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης σωλήνων για τις ανάγκες της Α.Η.Κ. από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά.

2. Εργασίες σκουπίσματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και Πάφου – Λεμεσού και στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 30/7/2021 και το Σάββατο 31/7/2021, μεταξύ των ωρών 06:00 – 15:30 θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος ως ακολούθως:

  • Tην Παρασκευή 30/07/2021 στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου μεταξύ Ύψωνα - Ερήμης και Πάφου – Λεμεσού από τον κόμβο Σωτήρας μέχρι τον κόμβο του Νέου Νοσοκομείου.
  • Το Σάββατο 31/07/2021 στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(IK/ΕΧΡ)