Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-07-2021 14:56

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων είχε εθιμοτυπική συνάντηση με την Επίτροπο Νομοθεσίας

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα Αννίτα Δημητρίου, είχε σήμερα, Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021, εθιμοτυπική συνάντηση επί τη αναλήψει των καθηκόντων της με την Επίτροπο Νομοθεσίας, κα Λουΐζα Χριστοδουλίδου-Ζαννέτου.

Κατά τη συνάντηση, η Πρόεδρος της Βουλής ενημερώθηκε από την Επίτροπο Νομοθεσίας για το έργο το οποίο επιτελείται από το Γραφείο της εν λόγω αξιωματούχου, όπως και για την ανάγκη περαιτέρω στήριξης και ενδυνάμωσης των διοικητικών δομών του, ώστε να καταστεί δυνατόν η Επίτροπος Νομοθεσίας να επιτελεί πλήρως και αποτελεσματικά το σημαντικό έργο της αναθεώρησης και ενοποίησης της Κυπριακής νομοθεσίας, αλλά και της ανάληψης πιο ενεργού ρόλου σε νομοπαρασκευαστικό εν γένει επίπεδο.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Βουλής εξήρε τη συμβολή της Επιτρόπου Νομοθεσίας στην εν γένει παραγωγή νομοθετικού έργου, όπως και τη στήριξη την οποία η κ. Ζανέττου παρέχει στο νομοθετικό σώμα εφόσον αυτή ζητηθεί, ενώ και από τις δύο πλευρές αναλήφθηκε δέσμευση ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ Βουλής και Επιτρόπου Νομοθεσίας, όπως και εξορθολογισμού ακολουθητέων διαδικασιών και καθίδρυσης δομών συνεργασίας, με απώτερο στόχο και από τις δύο πλευρές την παραγωγή άρτιου νομοθετικού έργου.

 

(IK/ΕΧΡ)