Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-08-2021 09:02

Απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων άνω των 12 τόνων στη Λεωφ. Διγενή Ακρίτα μεταξύ των συμβολών Νάξου/Νικοδήμου Μυλωνά, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης, 5/8/2021 και μέχρι την 31/12/2021, στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μεταξύ των συμβολών Νάξου/Νικοδήμου Μυλωνά θα απαγορεύεται η διέλευση βαρέων οχημάτων άνω των 12 τόνων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί βαρέων οχημάτων που εμπίπτουν στην πιο πάνω κατηγορία, για τη διέλευση τους από Λευκωσία προς Παλλουριώτισσα/Καϊμακλί να χρησιμοποιούν την οδό Κρήτης και για κατεύθυνση προς Λευκωσία από τις περιοχές Παλλουριώτισσα/Καϊμακλί να κινούνται διαμέσου της Λεωφ. Καλλιπόλεως.  Σχετική σήμανση έχει ήδη τοποθετηθεί επί της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα για την πληροφόρηση των οδηγών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 (ΝΓ/ΣΧ)