Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-06-2018 17:39

Aιτήσεις για τα Αρμένικα Δημοτικά Σχολεία ΝΑΡΕΚ

Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από μόνιμους/ες ή επί δοκιμασία δασκάλους/ες Δημοτικής Εκπαίδευσης για την παραχώρηση υπηρεσιών τριών (3) δασκάλων στα Αρμένικα Δημοτικά Σχολεία ΝΑΡΕΚ στη Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, αντίστοιχα.

 Οι ανάγκες, ανά επαρχία, για παραχώρηση υπηρεσιών στα Δημοτικά Σχολεία ΝΑΡΕΚ είναι οι ακόλουθες:

  • Λευκωσία:  μία (1) θέση βοηθού διευθυντή ή δασκάλου
  • Λεμεσός:    μία (1) θέση δασκάλου
  • Λάρνακα:   μία (1) θέση δασκάλου

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο του Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης, μέσω τηλεομοιότυπου στον αριθμό 22806335, μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018. Για το έντυπο αίτησης πατήστε εδώ.

Η παραχώρηση υπηρεσιών θα είναι διάρκειας ενός σχολικού έτους (01/09/2018 – 31/08/2019) με δυνατότητα ανανέωσης. Διετής, τουλάχιστον, υπηρεσία σε μόνιμη θέση δασκάλου σε δημόσια σχολεία θα αποτελέσει πλεονέκτημα.

 Κατά τη διάρκεια της παραχώρησης των υπηρεσιών του/της, ο/η επηρεαζόμενος/η εκπαιδευτικός λειτουργός εξακολουθεί να κατέχει την οργανική θέση στην οποία έχει διοριστεί, η χρονική διάρκεια της παραχώρησης των υπηρεσιών του/της θα λογίζεται για σκοπούς διορισμού, προαγωγής και προσαυξήσεων ως υπηρεσία στη θέση την οποία κατέχει.

--------------------------

ΙΠ/ΕΙ

Σχετικά Ανακοινωθέντα