Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-09-2021 10:25

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας


1. Εργασίες κατασκευής νέας εξόδου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021 και για περίοδο τριών (3) μηνών περίπου, στον Κόμβο Κόρνου του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής της νέας εξόδου από τον Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, μετά την έξοδο Κόρνου στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, θα είναι κλειστή για 400μ. περίπου και η τροχαία κίνηση προς Λεμεσό θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επίδειξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 


2. Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 22/9/2021 – 2/10/2021, μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκυρίακων, εκτός αργίας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου (παρά τον κυκλικό κόμβο Κοφίνου) και των παρακείμενων εξόδων, της Επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, 1500μ. περίπου κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


(ΜΒ/ΙΚ)