Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-09-2021 13:10

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες επιδιόρθωσης βλάβης σε αγωγό του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων σε τμήμα του δρόμου Ζακακίου - Ασώματου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή, 19/9/2021 μεταξύ των ωρών 07:00 - 19:00,σε τμήμα του δρόμου Ζακακίου - Ασώματου παρά τον Ασώματο, θα εκτελούνται από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία εργασίες επιδιόρθωσης βλάβης σε αγωγό του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, σε μήκος 150μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με τη λειτουργία κινητού συστήματος φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

2. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος σε Λεωφόρους, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα, 20/9/2021 μέχρι και την Πέμπτη, 23/9/2021, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου στην Έγκωμη, στη Λεωφόρο Λάρνακος στη Λευκωσία και στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στα Λατσιά. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι Λεωφόροι θα κλείνουν σε τμήματα μήκους 600μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου των παρακείμενων παρόδων.

3. Εργασίες για κόψιμο/αφαίρεση υπέργειων καλωδίων ΑΗΚ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή, 19/9/2021, μεταξύ των ωρών 07:00 - 08:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα, θα εκτελούνται εργασίες για κόψιμο/αφαίρεση υπέργειων καλωδίων ΑΗΚ και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου παρά την Αλάμπρα θα γίνεται ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας.

4. Εργασίες καθαριότητας και κλαδέματος της κεντρικής νησίδας στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,την περίοδο 20/9/2021 - 30/9/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 - 13:00 εκτός Σαββατοκύριακου,στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες καθαριότητας και κλαδέματος της κεντρικής νησίδας από τον Δήμο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 500μ. κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΙΚ)