Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-09-2021 08:12

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 22ης Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 23ης  Σεπτεμβρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 38 κλήσεις για βοήθεια, 25 πυρκαγιές, δέκα ειδικές εξυπηρετήσεις και τρεις ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 09.16 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στον πρώτο όροφο ιδιωτικής κατοικίας στον Λυκαβητό, στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά ήταν στο καθιστικό της οικίας. Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές ο εξοπλισμός του καθιστικού της κατοικίας και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές. Από τον καπνό επηρεάστηκε ολόκληρη η κατοικία. Δεν κινδύνεψε κανείς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από αποτσίγαρο.

Η ώρα 18.49 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα διαμερίσματος στην  κοινότητα Αργάκα, στην Επαρχία Πάφου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στον εξοπλισμό της κουζίνας. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον ιδιοκτήτη με πυροσβεστήρα. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε εξαερισμός και επιθεώρηση. Δεν κινδύνεψε κανείς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από μαγειρικό σκεύος με λάδι.

(ΜΓ/ΙΚ)