Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-09-2021 09:31

Συνάντηση της Πρώτης Κυρίας με αντιπροσωπεία του Cyprus Children’s Fund

H σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, η οποία συνοδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη, είχε χθες, 24 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, συνάντηση με στελέχη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Cyprus Children’s Fund που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η κα Αναστασιάδη συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Συμβουλίου του Cyprus Children’s Fund, αποτελούμενη από τους κ.κ. Σάββα Τσίβικο, Νίκο Ζίττη και την κα Άντρη Ντάλαγκο. Στη συνάντηση παρέστη, επίσης, ο Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη κ. Μιχάλης Φυρίλλας.

Κατά τη συνάντηση, η αντιπροσωπεία ενημέρωσε την κα Αναστασιάδη για την έντονη φιλανθρωπική δράση που αναπτύσσει τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Κύπρο, και συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία με κυπριακούς αντίστοιχους φορείς.

H κα Αναστασιάδη αναφέρθηκε από την πλευρά της στις δραστηριότητες του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης στην Κύπρο και συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας των δύο φορέων προς όφελος παιδιών και νέων της Κύπρου και της ομογένειας.

Νωρίτερα χθες, η κα Αναστασιάδη παρακολούθησε, στα Ηνωμένα Έθνη, την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Γενική Συνέλευση, ενώ το βράδυ παρέστη, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σε δείπνο που παρέθεσε η Ομοσπονδία Οργανώσεων Κυπρίων Αμερικής.


(ΡΜ/ΜΒ)