Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-10-2021 13:32

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Μάριου Πελεκάνου για τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με αντιπροσωπεία του ΟΚΥΠΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ηγεσία του ΟΚΥΠΥ, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα και της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου κας Χριστίνας Γιαννάκη.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε το σχέδιο δράσης του ΟΚΥΠΥ, με στόχο την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων και τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού σχεδίου δράσης στην εντός του ΓΕΣΥ περίοδο που διανύουμε.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ζήτησε από τον ΟΚΥΠΥ όπως επικαιροποιήσει το σχέδιο δράσης και στη συνέχεια του κοινοποιηθεί το σχέδιο αυτό το συντομότερο δυνατόν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε την αποφασιστικότητά του για την άμεση λήψη των απαραίτητων μέτρων και αποφάσεων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία των νοσηλευτηρίων προς όφελος των πολιτών.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει αύριο συνάντηση με αντιπροσωπείες των συνδικαλιστικών οργανώσεων των κυβερνητικών ιατρών και νοσηλευτών, καθώς και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου.

 

ΡΜ/ΕΧ/IK