Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-10-2021 10:19

Συμμετοχή της βουλεύτριας κας Ειρήνης Χαραλαμπίδου στη Συνάντηση για την εφαρμογή της Οικονομικής και Περιβαλλοντικής Διάστασης του ΟΑΣΕ

Η βουλεύτρια κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου, εκ των Αντιπροέδρων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ) και Ειδική Αντιπρόσωπος για την καταπολέμηση της διαφθοράς, μεταβαίνει αύριο, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στη Βιέννη, ως προσκεκλημένη της τρέχουσας Σουηδικής Προεδρίας του ΟΑΣΕ. Η κα Χαραλαμπίδου θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια στην ετήσια Συνάντηση για την εφαρμογή της Οικονομικής και Περιβαλλοντικής Διάστασης του ΟΑΣΕ, που διοργανώνει το Γραφείο του Συντονιστή Οικονομικών και Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων του Οργανισμού.

Θέμα της φετινής Συνάντησης είναι η αποτίμηση των δεσμεύσεων των συμμετεχόντων κρατών του ΟΑΣΕ σε θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς και χρηστής διακυβέρνησης.

Στο περιθώριο της Συνάντησης, η κα Χαραλαμπίδου θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Συντονιστή Οικονομικών και Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων του ΟΑΣΕ, Πρέσβη Igli Hassani και την Εισηγήτρια της Επιτροπής Οικονομικών Θεμάτων, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ κα Gudrun Kugler.

(ΜΓ)