Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-10-2021 14:26

Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λευκωσίας


1.
Κλειστό τμήμα του παρακαμπτήριου Τσερίου

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 22/10/2021 και ώρα 11:00 το βράδυ μέχρι και τη Δευτέρα 25/10/2021 και ώρα 04:00 το πρωί, στα πλαίσια Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, ο Ανατολικός Παρακαμπτήριος Τσερίου, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με τη Λεωφόρο Τσερίου παρά το GGS μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με την οδό Τεύκρου Ανθία, θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Τσερίου, της Κοινότητας Τσερίου και της οδού Τεύκρου Ανθία και αντίστροφα.


2.  Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στην Έγκωμη

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων ΄Εργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 23/10/2021 και την Κυριακή 24/10/2021, μεταξύ των ωρών 06:00-18:00, στη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση στην Έγκωμη, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στην Έγκωμη μεταξύ των παρόδων Αριστείδου και Τεπελενίου θα είναι κλειστόκαι η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Αριστείδου και Τεπελενίου.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


(ΜΒ/ΕΧΡ)