Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-10-2021 13:17

Ανακοίνωση του ΚΟΑΠ αναφορικά με σημερινή επίσκεψη του Επιτρόπου Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέα Κυπριανού στο Υπουργείο Εσωτερικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Υπουργείου Εσωτερικών, συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή με τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) κ. Ανδρέα Κυπριανού, τον Βοηθό Επίτροπο κ. Ανδρέα Ευαγγέλου, και ανώτερων στελεχών του Οργανισμού και του Υπουργείου.

Ο Υπουργός συγχάρηκε τον κ. Κυπριανού για τον διορισμό του στη θέση του Επιτρόπου, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στον θεσμό του Επιτρόπου και επισήμανε ότι θα υπάρχει πλήρης συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και ΚΟΑΠ για επίτευξη των κοινών στόχων, που είναι το καλό της αγροτικής οικονομίας της Κύπρου.

Με το Υπουργείο Εσωτερικών υπάρχει συμφωνία αναδοχής που προνοεί διάφορους µηχανισµούς ελέγχου και αλληλοενημέρωσης από και προς τον ΚΟΑΠ. Οι µηχανισμοί αυτοί είναι σύμφωνοι πάντα µε τις κοινοτικές οδηγίες και κανονισμούς αλλά και µε τον κώδικα αποτελεσματικής επικοινωνίας µε τους Αναδόχους που εφαρμόζεται από το 2005.

Τα δύο μέρη εξέφρασαν την βούληση για περαιτέρω αναβάθμιση της συνεργασίας τους.


(ΜΒ/ΣΧ)