Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-10-2021 17:48

Υπογράφτηκε το Συμβόλαιο για τη Βελτίωση της Συμβολής του Δρόμου Πρόσβασης στην Απεσιά με τον Δρόμο Παραμύθας - Κορφής - Τριμίκλινης

Υπογράφτηκε σήμερα, στο Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το Συμβόλαιο για τη Βελτίωση της συμβολής του δρόμου πρόσβασης στην Απεσιά με τον δρόμο Παραμύθας - Κορφής - Τριμίκλινης.  Το Συμβόλαιο υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Διευθυντής του Τμήματος  Δημοσίων Έργων κ. Αντώνης Κουτσούλλης και εκ μέρους της Εταιρείας «MAK WAY LTD», ο κ. Γιώργος Μακρίδης, Διευθυντής της εταιρείας. 

Το Έργο αφορά τη βελτίωση της συμβολής του δρόμου πρόσβασης στην Απεσιά με τον δρόμο Παραμύθας - Κορφής - Τριμίκλινης, με τη δημιουργία τρίτης δεξιόστροφης λωρίδας προς τον δρόμο εισόδου στην Απεσιά.  Ο δρόμος αποτελεί τη βασική οδική αρτηρία πρόσβασης και εισόδου στην κοινότητα Απεσιάς.

Οι κατασκευαστικές εργασίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, χωματουργικές και ασφαλτικές εργασίες, κατασκευή κλειστού συστήματος αποχέτευσης- ομβρίων, κατασκευή πλακόστρωτων πεζοδρομίων, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, τοποθέτηση προστατευτικών στηθαίων ασφαλείας, εργασίες σήμανσης και εγκαταστάσεις νέων Υπηρεσιών.

Η υλοποίηση του Έργου προγραμματίζεται να αρχίσει τον Δεκέμβριο του 2021, με διάρκεια εκτέλεσης 8 μήνες και κόστος €801.150,00 συν Φ.Π.Α..

 

(ΑΤ)