Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-10-2021 15:16

Ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως για την προαγωγή του κ. Πολύβιου Χατζηβασιλείου στον βαθμό του Αρχιπύραρχου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ενεργώντας στο πλαίσιο των εξουσιών που της παρέχει ο Νόμος, αποφάσισε την προαγωγή του κ. Πολύβιου Χατζηβασιλείου στον βαθμό του Αρχιπύραρχου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία με ισχύ από σήμερα, 27.10.2021.

Ο κος Χατζηβασιλείου υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από την 1.12.1990. Μεταξύ των ημερομηνιών 23.6.2014 – 1.8.2019 διετέλεσε Βοηθός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από την 1.8.2019 μέχρι σήμερα εκτελεί χρέη Αναπληρωτή Διευθυντή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο κος Χατζηβασιλείου είναι κάτοχος πτυχίου πολιτικού μηχανικού του Πανεπιστημίου CITY της Νέας Υόρκης και Μεταπτυχιακού στην Διεύθυνση και Δημόσια Διοίκηση. Επίσης, κατέχει την πιο ψηλή βαθμίδα του πλήρες μέλους του Institute of fire engineers-UK. Τα προσόντα, η πολύχρονη εμπειρία, το ήθος και ο χαρακτήρας και του διορισμένου Αρχιπύραρχου, θα βοηθήσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία να πάει ακόμα πιο μπροστά.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής στην αυτονομημένη Πυροσβεστική Υπηρεσία και δημιουργεί νέα δεδομένα και νέες προοπτικές για το σώμα, το οποίο μπορεί να καταστεί πιο λειτουργικό, ευέλικτο και αποτελεσματικό στον πολυδιάστατο του ρόλο δίπλα στους πολίτες.

(ΝΓ/ΣΧ)