Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-06-2018 12:34

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Κατασκευαστικές εργασίες ΑΗΚ σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 18 Ιουνίου – 26 Ιουλίου 2018, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας (Β1) μήκους 1,4 χλμ. περίπου, ανατολικά της συμβολής του με την πρόσβαση Ηλεκτροπαραγωγικού Σταθμού Μονής, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες της ΑΗΚ από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 120μ. περίπου, κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, η ΑΗΚ και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση, τις ενδείξεις των φωτεινών σηματοδοτών, τηρεί τις πρόνοιες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

2. Εργασίες επιδιόρθωσης χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 20 Ιουνίου – 22 Ιουνίου 2018, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 4 μ.μ., στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς,από τον ανισόπεδο κόμβο Αρχαγγέλου μέχρι την έξοδο προς Δένεια,θα εκτελούνται εργασίες  επιδιόρθωσης χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

3. Διεξαγωγή νυκτερινών αγώνων δρόμου στη Λευκωσία

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, μεταξύ των ωρών 18.00 - 24:00, ο δρόμος μπροστά από τα Φυτώρια Αθαλάσσας, από τη συμβολή του με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας παρά την Εκκλησία Αγ. Γεωργίου μέχρι τη συμβολή του με τον δρόμο που οδηγεί προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας/Εμπορικό Κέντρο Mall of Cyprus στη Λευκωσία, θα είναι κλειστόςγια την κυκλοφορία λόγω της διεξαγωγής νυκτερινών αγώνων δρόμου με την ονομασία «Running under the Moon» (www.runningunderthemoon.com).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση, τις ενδείξεις των φωτεινών σηματοδοτών, τηρεί τις πρόνοιες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ/ΕΙ)