Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-11-2021 09:19

Επισκέψεις Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών σε κοινότητες της Επαρχίας Πάφου

Ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού, επισκέφτηκε την Επαρχία Πάφου, στα πλαίσια ετήσιου πλάνου επισκέψεων που προγραμματίζει να έχει σε χωριά και κοινότητες της Κύπρου.

Συγκεκριμένα ο Επίτροπος, με ανώτερα στελέχη του ΚΟΑΠ, επισκέφτηκε την Πόλη Χρυσοχούς, όπου αποφάσισε την άμεση δημιουργία Περιφερειακού Γραφείου Αγροτικών Πληρωμών, συστεγαζόμενος με το Τμήμα Γεωργίας, το οποίο υπολογίζει να λειτουργήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο Ιανουαρίου 2022. Όπως είχε υποσχεθεί αμέσως μετά τον διορισμό του, ο Επίτροπος του ΚΟΑΠ κ. Κυπριανού, στόχος του είναι η άμεση βοήθεια και στήριξη προς τον αγροτικό κόσμο της Κύπρου μας.

Ακολούθως, ο Επίτροπος επισκέφτηκε την ΣΕΔΙΓΕΠ Αργάκας, τα Μαντρία και την Αμαργέτη ώστε να ακούσει από κοντά τα προβλήματα, τις έννοιες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Κύπρου, αφού προτεραιότητα του είναι πάντοτε η άμεση και έγκαιρη εξυπηρέτηση του αγροτικού κόσμου ο οποίος είναι ένα σημαντικό και νευραλγικό κομμάτι της κοινωνίας μας που πρέπει να διατηρηθεί για ευνόητους λόγους, ειδικά με την κατάσταση με την πανδημία.

(ΝΓ/IK)