Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-12-2021 10:16

Τελετή αποφοίτησης Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 η τελετή αποφοίτησης των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης (ΜΙΔ).

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε Αίθουσα στο Κτήμα Κουσιουμή, παρουσία τoυ Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ανδρέα Ζαχαριάδη, επισήμων και πλήθος φίλων και συγγενών των αποφοίτων. Ο κ. Ζαχαριάδης ανάγνωσε τον χαιρετισμό της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Η Υπουργός στον χαιρετισμό της συνεχάρη τους απόφοιτους και τις απόφοιτες του, σημειώνοντας ότι  “το ΜΙΔ λειτουργούσε και λειτουργεί ως φορέας διαμόρφωσης και ανάπτυξης διευθυντικών στελεχών” και επενεργεί “ως καταλύτης για την καλλιέργεια και ανάπτυξη επαγγελματικών διευθυντικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων για στρατηγική σκέψη, κατανόηση της πολυπλοκότητας και των ιδιαιτεροτήτων της σύγχρονης οικονομίας και των αναγκών της σημερινής επιχείρησης.”

Στον χαιρετισμό της, η Υπουργός Εργασίας ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορηγούς, οι οποίοι αναγνωρίζοντας την ακαδημαϊκή αριστεία και το έργο του ΜΙΔ ευρύτερα, χορήγησαν χρηματικά βραβεία σε πρωτεύσαντες.

Στον δικό της χαιρετισμό, η Διευθύντρια του Κέντρου Παραγωγικότητας κα Βασιλική Χατζηαδάμου αναφέρθηκε στα 45 χρόνια παρουσίας του ΜΙΔ στην ακαδημαϊκή κοινότητα,  στον εμπλουτισμό του περιεχομένου των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, στον εκσυγχρονισμό των μεθόδων διδασκαλίας, στην απλοποίηση των διαδικασιών και στη συνεχή βελτίωση της τεχνολογικής και κτηριακής υποδομής της Σχολής.

Στον δικό του χαιρετισμό, ο Προϊστάμενος του ΜΙΔ κ. Κυπριανός Νικολαΐδης αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της ακαδημαϊκής χρονιάς που πέρασε, σημειώνοντας ιδιαίτερα τις επιτυχείς αξιολογήσεις για πιστοποίηση των Προγραμμάτων Σπουδών και του Ινστιτούτου από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης.

ΕΧ/ΙΚ