Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-06-2018 08:50

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ είχε ο Υπουργός Εξωτερικών στο περιθώριο της Διάσκεψης της Ρόδου

Κατά την τακτική ενημέρωση των εκπροσώπων των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη στις 22 Ιουνίου 2018, ο Εκπρόσωπος του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης κ. Brenden Varman ανέφερε ότι ο κ. Miroslav Lajčák συμμετείχε στην 3η Υπουργική Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα που πραγματοποιείται στην Ρόδο. Σημείωσε ότι στο περιθώριο της Διάσκεψης συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας. Συναντήθηκε επίσης με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου και συζήτησαν για την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, τη μετανάστευση και τις περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο στα αγγλικά:

"Brenden Varman: The President of the General Assembly is currently in Rhodes, Greece. Today at the 3rd Rhodes Conference for Security and Stability, he participates in a session on digital economy. While in Greece he met with the Foreign Minister of Albania. He also met with the Foreign Minister of Cyprus. They spoke about the UN Peacekeeping Force in Cyprus, migration and regional developments.”

(ΜΛ/ΕΙ)