Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-01-2022 08:03

Έκδοση Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID (EUDCC) συμπεριλαμβανομένης της αναμνηστικής δόσης (booster dose) σε Τουρκοκύπριους

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ενημερώνει τους Τουρκοκύπριους πολίτες που επιθυμούν να αποκτήσουν το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID (EUDCC), συμπεριλαμβανομένης της αναμνηστικής δόσης (booster dose) για σκοπούς ταξιδιού πως η διαδικασία έχει ως εξής:

  1. Για τα άτομα που δεν έχουν αιτηθεί για έκδοση του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID (EUDCC) για σκοπούς ταξιδιού στο παρελθόν και επιθυμούν να αιτηθούν για έκδοση του πιστοποιητικού τους, η διαδικασία παραμένει ως έχει.
  2. Για τα άτομα που έχουν υποβάλει επιτυχή αίτηση και επιθυμούν να επανεκδώσουν το πιστοποιητικό τους συμπεριλαμβανομένης της αναμνηστικής δόσης (booster dose) για σκοπούς ταξιδιού, θα μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα και να καταχωρήσουν μόνο την αναμνηστική τους δόση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://edvc.moh.gov.cy/ για έκδοση ή επανέκδοση του πιστοποιητικού σας.

(ΜΓ/ΕΧΡ)