Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-01-2022 15:35

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή μαθητών και μαθητριών στο Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) ενημερώνει ότι συνεχίζεται και για τη σχολική χρονιά 2022–2023 η λειτουργία του Παγκυπρίου Γυμνασίου ως Εξατάξιου Σχολείου Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, το οποίο θα περιλαμβάνει τόσο Λυκειακό όσο και Γυμνασιακό κύκλο μαθημάτων (μόνο Α΄ και Β΄ Γυμνασίου για τη σχολική χρονιά 2022 – 2023) και θα λειτουργεί ως σχολείο χωρίς εκπαιδευτική περιφέρεια. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες ενημερώνονται ότι μπορούν να αιτηθούν εγγραφής για την Α΄ τάξη Γυμνασίου, ανεξαρτήτως της διεύθυνσης διαμονής τους.

Να σημειωθεί ότι για τους/τις  μαθητές/τριες οι οποίοι/ες θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη θα λειτουργεί ολοήμερο Γυμνάσιο, ενώ η φοίτηση κατά τον πρωινό χρόνο θα πραγματοποιείται βάσει του υφιστάμενου ωρολόγιου προγράμματος των Γυμνασίων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες αιτητές και αιτήτριες, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη σχετική Αίτηση Εγγραφής, και να την αποστείλουν στο Επαρχιακό Γραφείο Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dme-eparchiako-lef@schools.ac.cy) ή μέσω τηλεομοιότυπου (22305507), μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2022.

ΙΠ

Σχετικά Ανακοινωθέντα