Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-07-2018 15:00

To ΓΤΠ βραβεύει όσους διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Δημιουργικής Επικοινωνίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Διαγωνισμός Δημιουργικής Επικοινωνίας με θέμα: «Υγιής Ζωή», που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), σε συνεργασία με επτά πανεπιστήμια της Κύπρου.

Τα βραβεία θα απονείμει στις τρεις καλύτερες συμμετοχές ο εικαστικός Θεόδουλος Γρηγορίου σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 στις 7μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, με τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα απονείμουν τιμητικές πλακέτες η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κύπρος Κυπριανού. 

Ο διαγωνισμός αφορούσε στη δημιουργία ενός πρωτότυπου έργου που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως εργαλείο επικοινωνίας για την προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό είχαν πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών των πανεπιστημίων που είχαν συνυπογράψει το σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας με το ΓΤΠ: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Frederick και UCLan Cyprus. Υποβλήθηκαν συνολικά 20 έργα, ενώ υπήρξαν τόσο ατομικές όσο και ομαδικές συμμετοχές.

Η τελετή απονομής είναι ανοικτή για όλους.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν ενδιαφέρον τηλεφωνικώς στο  22801255 ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: eioannou@pio.moi.gov.cy

(ΕΛ/ΜΛ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα