Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-07-2018 14:42

Μνημόσυνα και τρισάγιο των πεσόντων της έκρηξης της 11ης Ιουλίου 2011 στο Μαρί

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι θα τελεσθούν και φέτος τα ετήσια μνημόσυνα των 13 ηρώων, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011, στο Μαρί.

Οι επιμνημόσυνες τελετές για τους 13 ήρωες θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018 και ώρα 8:30 π.μ.

(1) Των Αρχιπλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη και Ανθυπασπιστή Κλεάνθη Κλεάνθους στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Λεμεσό. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Άμυνας  κ. Σάββας Αγγελίδης.

(2) Του Πλοιάρχου Λάμπρου Λάμπρου στον Ιερό Ναό Αγίου Κυριάκου στο Κίτι. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Προεδρικός Επίτροπος  κ. Φώτης Φωτίου.

(3) Του Επικελευστή Μιχάλη Ηρακλέους στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Λατσιά. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής.

(4) Του Λοχία Βασίλη Κρόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στη Λάρνακα. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέκος Μιχαηλίδης.

(5) Του Λοχία Σπύρου Τταντή στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στις Καμάρες Λάρνακας. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη.

(6) Του Λοχία Γιώργου Γιακουμή στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας στο Κιβισίλι. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων κα Ιωσηφίνα Αντωνίου.

(7) Του Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αλαμάνου, στην Ορμήδεια. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κ. Ιωνάς Νικολάου.

(8) Του Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στα Λειβάδια. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τσιόλας.

(9) Του Λοχία Αδάμου Αδάμου στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανείου στο Αλεθρικό. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κύπρος Κυπριανού.

(10) Του Κελευστή Αντώνη Χαραλάμπους στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Πέτρος Δημητρίου.

Σημειώνεται ότι, την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 8:30π.μ., θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στο εκκλησάκι που ανεγέρθηκε στον χώρο της έκρηξης στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

(ΜΓ/ΕΙ)