Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-05-2022 11:08

***ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ***Ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, μετά τη συνεδρία ημερομηνίας 10 Μαΐου 2022, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1.    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ LARNACA UNION

Μετά την ανάρτηση ημερομηνίας 28/4/22 του συνδέσμου Larnaca Union, στην οποία υπήρχε αναφορά για «στοιχεία που έχουν ξεκάθαρη πρόθεση τόσο της ομοσπονδίας όσο και συγκεκριμένων διαιτητών, να βλάψουν την ομάδα μας», η Επιτροπή επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του συνδέσμου κ. Στέλιο Πασουρτίδη στις 10/5/22. Στη συνομιλία αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία να παρουσιαστούν στην Επιτροπή. Ως εκ τούτου, δεν προκύπτει θέμα προς διερεύνηση.

2.    ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΪΟΥ

Η Επιτροπή εξέτασε το αίτημα του Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου Ομόνοιας 29ης Μαΐου, το οποίο έγινε μετά από επικοινωνία του Προέδρου της κ. Αδάμου Ευσταθίου με την Επιτροπή, αναφορικά με δημοσίευμα συνδέσμου άλλης ομάδας ότι, ο αγώνας της Ομόνοιας 29ης Μαΐου με το σωματείο Κορμακίτη, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου, 2021 στο στάδιο Κερύνεια-Επιστροφή, έτυχε χειραγώγησης. Η Επιτροπή έχει διαπιστώσει, με αναφορές σε στοιχεία, ότι δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε στοιχείο στον εν λόγω αγώνα προς υποστήριξη τέτοιου ισχυρισμού.


Δηλώσεις Πρόδρομου Πετρίδη

Με αφορμή την ανάρτηση του Προέδρου της Ομόνοιας κ. Σταύρου Παπασταύρου, ημερομηνίας 21/4/22, με βίντεο του Προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομου Πετρίδη και δηλώσεις «εμείς μπορούμε να κανονίζουμε τους διαιτητές», το οποίο πιθανόν να λήφθηκε  στη συνέλευση στο Παλαιομέτοχο του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ, η Επιτροπή αποφάσισε όπως διερευνήσει το σχετικό βίντεο και τις φερόμενες δηλώσεις του κ. Πρόδρομου Πετρίδη.


(ΜΒ/ΙΚ)