Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-05-2022 12:30

Συμμετοχή της Επιτρόπου Νομοθεσίας στην 90ή Σύνοδο της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού, στη Γενεύη

Στις 14 Μαΐου 2022, η Επίτροπος Νομοθεσίας κα Λουΐζα Χριστοδουλίδου-Ζαννέτου θα μεταβεί στη Γενεύη, ως Επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας, για να παραστεί στις 16 και 17 Μαΐου 2022 στην 90ή Σύνοδο της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού για να παρουσιάσει την 5η και 6η Περιοδική Έκθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με το άρθρο 44 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και να απαντήσει μαζί με την ομάδα λειτουργών σε ερωτήσεις της Επιτροπής.

Την Επίτροπο Νομοθεσίας θα συνοδεύσουν στη Γενεύη, η κα Κυριακή Λαμπριανίδου, εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η κα Μαρίνα Ευθυμιάδου από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας (Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας), η κα Έλενα Νεοκλέους από το Υπουργείο Εσωτερικών (Γραφείο Γενικού Διευθυντή), ο κ. Ανδρέας Τσιάκκιρος από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, καθώς και ο κ. Γεώργιος Μανίκας, Σύμβουλος Τομέα Διεθνών Συμβάσεων, από το Γραφείο Επιτρόπου Νομοθεσίας.

Πέραν των πιο πάνω, στη συνάντηση θα μετέχουν η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Γενεύη, Πρέσβης κα Ολυμπία Νεοκλέους, η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Γενεύη κα Άντρεα Πετράνυϊ, καθώς και ο κ. Χρίστος Μακρυγιάννης, Γραμματέας Α΄ στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία.


(ΜΒ/ΙΚ)