Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-05-2022 19:54

Γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Μάριου Πελεκάνου στον ΓΓ του ΑΚΕΛ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ μίλησε για Κυβέρνηση που υποβάθμισε το κράτος δικαίου και το κοινωνικό κράτος στη χώρα μας.

Θα του συνιστούσαμε υπομονή λίγες ώρες.

Αύριο, ο Πρόεδρος θα έχει την ευκαιρία ενώπιον των πολιτών, να αναδείξει όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια: Την αποτελεσματική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που έφερε το ΑΚΕΛ και οδήγησε στην απόγνωση χιλιάδες οικογένειες. Την αποκατάσταση επιδομάτων, και ωφελημάτων που κατήργησε η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ.

Θα μιλήσει για τα νέα ριζοσπαστικά μέτρα που εφάρμοσε η Κυβέρνηση με τα οποία δημιουργήσαμε ένα δίχτυ ασφαλείας για τους πολίτες, κυρίως τους ευάλωτους.

Κυρίως, όμως, θα ακούσει ο κάθε πολίτης, για το πρόγραμμα «Κύπρος-το Αύριο», το οποίο προβλέπει 315 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του κράτους πρόνοιας και την κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Επειδή η Κυβέρνηση, στο μηδενισμό και τη συνθηματολογία απαντάει με έργα.

Σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία της χώρας και το κράτος δικαίου, το ΑΚΕΛ έχει πάρει απαντήσεις από την Κυβέρνηση και τους πολίτες κατ’ επανάληψη.

Διαβεβαιώνουμε το ΑΚΕΛ ότι θα έρθει η ώρα του απολογισμού και γι΄ αυτό το κεφάλαιο, για να διαφανεί το έργο που έχει επιτελέσει η Κυβέρνηση και σε αυτό τον τομέα.

(ΡΜ/ΣΧ)