Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-05-2022 09:25

Συνεχίζονται οι εργασίες για το Έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α΄»

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε συνεργασία με τον Δήμο Γερμασόγειας, ανακοινώνουν ότι οι εργασίες για το Έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α΄», συνεχίζονται κανονικά.

Στα πλαίσια των επόμενων φάσεων του έργου, θα ισχύουν οι ακόλουθες διευθετήσεις:

Α. Την περίοδο 18/5/2022 μέχρι 27/5/2022, κατά μήκος της δυτικής πλευράς της οδού Αγίας Παρασκευής για μήκος 200μ. περίπου, παρά τη συμβολή της με την οδό Μύλου, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες για τοποθέτηση υπηρεσιών κοινής ωφελείας (υδατοπρομήθειας). Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η τροχαία κίνηση.

Β. Την περίοδο 19/5/2022 μέχρι 30/6/2022, η οδός Δαιδάλου στο νότιο τμήμα της, η οδός Απολλωνίας από τη συμβολή της με την οδό Δαιδάλου μέχρι την οδό Ποταμιάς, καθώς και η οδός Ποταμιάς από τη συμβολή της με την οδό Απολλωνίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ψαρών και Αγίου Γεωργίου, θα παραμείνουν κλειστές. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση επί της οδού Ποταμιάς θα εκτρέπεται μέσω των οδών Αγίου Γεωργίου  και Μουτταγιάκας.

Γ. Την Κυριακή 22/5/2022, στην οδό Αγίας Παρασκευής παρά τη συμβολή της με την οδό Μύλου, θα εκτελεστούν εργασίες εκσκαφής εγκάρσιου σκάμματος για την τοποθέτηση αγωγού υδατοπρομήθειας στο υφιστάμενο οδόστρωμα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ο Δήμος Γερμασόγειας απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΣΧ)