Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-05-2022 14:10

Η Αρχή Λιμένων στηρίζει το Φεστιβάλ «Θάλασσα 2022»

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει την εκδήλωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και του Δήμου Λεμεσού με θέμα «Θάλασσα 2022» ως μέγας χορηγός της εκδήλωσης. Το Φεστιβάλ «Θάλασσα 2022» διοργανώνεται στο πολυθεματικό πάρκο της επίχωσης (Μόλος) στη Λεμεσό, την Παρασκευή και Σάββατο 20 και 21 Μαΐου 2022. Κατά τη διάρκεια του το κοινό μπορεί να ζήσει τη θάλασσα και να γνωρίσει τη ναυτιλία σύμφωνα με τις θεματικές των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

Η διήμερη εμπειρία με τη θάλασσα αποτελεί ένα πρωτοποριακό τρόπο για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν στον ευρύτερο τομέα της ναυτιλίας. Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού ανέφερε ότι «η ιδιότητα της Κύπρου ως νησί και η σημασία τούτου αναγνωρίζεται από αρχαιοτάτων χρόνων. Οι τομείς που αφορούν στις θαλάσσιες και τις σχετικές με την θάλασσα δραστηριότητες αποτελούν ένα βασικό πυλώνα της κουλτούρας μας και ως Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζουμε την προώθηση τούτων, στηρίζοντας και συμμετέχοντας στην ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας που, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού, καθιστούν θεσμό τη διοργάνωση του Φεστιβάλ “Θάλασσα 2022”.»

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου προσκαλεί το κοινό στην πιο πάνω εκδήλωση και εύχεται την επιτυχία των εκδηλώσεων που προσθέτουν στις σχετικές με τη θάλασσα ευρύτερες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες.

(ΜΓ/ΕΧΡ)