Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-05-2022 12:12

Παροχή υπηρεσιών Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «Αριάδνη» στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (Εταιρείες) από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (Εταιρείες) μπορούν να απευθύνονται και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) Πόλης Χρυσοχούς και Πελενδρίου, για σκοπούς ταυτοποίησης της εγγραφής Εταιρείας[1] στη Διαδικτυακή Δίοδο Ασφαλείας «Αριάδνη», παράλληλα με τα υπόλοιπα ΚΕΠ καθώς και τα Κέντρα Πολίτη (ΚΕ.ΠΟ.) του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να προβούν σε ταυτοποίηση της εγγραφής εταιρείας στη Διαδικτυακή Δίοδο Ασφαλείας «Αριάδνη» παρακαλούνται όπως διευθετούν εκ των προτέρων ραντεβού, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ, στον ενιαίο παγκύπριο αριθμό 22309100.

[1] Mόνο για οργανισμούς που είναι εγγεγραμμένοι στον Έφορο Εταιρειών. Για ταυτοποίηση άλλων οργανισμών, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το ariadnisupport@dits.dmrid.gov.cy.

(ΜΓ/ΣΧ)