Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-05-2022 14:08

Πρόγραμμα Κατάρτισης Αποτελεσματικός Πωλητής (SOP46) από το Κέντρο Παραγωγικότητας

Το Κέντρο Παραγωγικότητας ανακοινώνει τη διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Αποτελεσματικός Πωλητής (SOP46)» διάρκειας 7 ωρών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στη Λευκωσία, στις 31/05/2022 από τις 8:30 μέχρι 16:30 με τη μέθοδο της δια ζώσης εκπαίδευσης.

Το επάγγελμα του πωλητή αποτελεί ένα από τα πιο απαιτητικά, συναρπαστικά, δυναμικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα επαγγέλματα στον κόσμο, το οποίο αποτελεί, ίσως, το πιο νευραλγικό κομμάτι κάθε επιχείρησης. Ένας πωλητής για να είναι αποτελεσματικός θα πρέπει να εφαρμόζει δεξιότητες επικοινωνίας, διαπραγμάτευσης και πειθούς συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση και πώληση των προϊόντων στα οποία στοχεύει. 

Στόχος του προγράμματος είναι οι επαγγελματίες που ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του πωλητή να βοηθηθούν, ώστε να αναπτύξουν στο μέγιστο τις υπάρχουσες δεξιότητες τους με σκοπό την πρακτική εφαρμογή τους στον χώρο εργασίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του πωλητή.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ. Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτουμένους τους, καθώς και οι άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Το Δικαίωμα Συμμετοχής ανέρχεται στα €90,00 το άτομο. Η Επιχορήγηση της ΑνΑΔ σε επιχειρήσεις/οργανισμούς που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ είναι €72,00 το άτομο. Στις περιπτώσεις αυτές το πληρωτέο ποσό στο Κέντρο Παραγωγικότητας είναι €18,00.

Για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου Παραγωγικότητας – Προγράμματα Κατάρτισης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Χριστιάνα Χριστοδούλου στο τηλέφωνο 22806119 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cchristodoulou@kepa.mlsi.gov.cy.

(ΜΓ/ΣΧ)