Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-06-2022 11:27

Βράβευση αριστεύσασας φοιτήτριας του τμήματος χημικών μηχανικών του ΤΕΠΑΚ από το ΣΑΛΑ

Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Τάσσος Παπαδόπουλος» του ΤΕΠΑΚ η τελευτή βράβευσης των πρωτευσάντων φοιτητριών/των της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2021-2022.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, στηρίζοντας το θεσμό αυτό και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του με το ΤΕΠΑΚ, προσέφερε βραβείο αξίας €500 σε ένα εκ των πρωτευσάντων φοιτητών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Σχολής.

Στην τελετή βράβευσης το ΣΑΛΑ εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου κ. Γιάννης Τσουλόφτας, ο οποίος και παρέδωσε το βραβείο στην αριστεύσασα τελειόφοιτη του Τμήματος Χημικών Μηχανικών Αναστασία Σπανού.

ΣΑΛΑ και ΤΕΠΑΚ, ως βασικοί πυλώνες ανάπτυξης στην πόλη μας, έχουν μια στρατηγική συνεργασία με στόχο την αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και της εμπειρογνωμοσύνης του ΤΕΠΑΚ προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Παράλληλα, το ΣΑΛΑ στηρίζει το ερευνητικό και διδακτικό έργο του ΤΕΠΑΚ και τους φοιτητές του ποικιλοτρόπως, όπως με τη συμμετοχή σε κοινά ερευνητικά προγράμματα, με την παροχή ευκαιρίας απόκτησης εργασιακής πείρας στους φοιτητές, με τη στήριξη των φοιτητών για συμμετοχή σε συνέδρια και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις, με την βράβευση αρίστων φοιτητών και πολλά άλλα.

 

(ΕΚ/ΣΧ)