Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-07-2022 20:07

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με πατατοπαραγωγούς στην Ξυλοφάγου

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό των πατατοπαραγωγών και του αγροτικού κόσμου, ευρύτερα, έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Μιλώντας σε πατατοπαραγωγούς, στην είσοδο της Ξυλοφάγου, όπου μετέβη για να τελέσει τα εγκαίνια του Κέντρου του Πολίτη, στην Ξυλοφάγου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους διαβεβαίωσε ότι «όπως είμαστε πάντα δίπλα σας θα συνεχίσουμε να είμαστε, να είστε απόλυτα βέβαιοι για αυτό.

Οτιδήποτε μέχρι σήμερα ήταν αίτημα της περιοχής, ιδιαίτερα των πατατοπαραγωγών, ανταποκριθήκαμε και με το παραπάνω. Και πάλι θα είμαστε κοντά σας. Σύντομα θα βρεθούμε για να τα πούμε».

Εξάλλου, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τα θέματα των πατατοπαραγωγών και σε παρατήρηση ότι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν είναι μόνο οι πατατοπαραγωγοί, αλλά επειδή βρίσκομαι στην περιοχή και βεβαίως έχω ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως μέχρι σήμερα έχουμε αποδείξει, πάντοτε είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό του αγροτικού κόσμου, ιδιαίτερα μιας παραγωγικής ομάδας αγροτών, οι οποίοι έχουν και συνεισφέρει και συνεισφέρουν.

Συνεπώς, σύντομα θα βρεθούμε στο Προεδρικό για να δούμε τι είναι αυτό στο οποίο μπορεί να συμβάλουμε. Ποτέ δεν υπήρξαμε αδιάφοροι στα προβλήματα που ο κόσμος της υπαίθρου μας αντιμετωπίζει».

(ΡΜ/ΣΧ)