Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-08-2022 14:05

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, ανακοινώνουν ότι την Τρίτη, 9/8/2022 μεταξύ των ωρών 06:00 - 14:00,στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού με το σύστημα κινητού εργοταξίου στη μία κατεύθυνση μόνο και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων σε λεωφόρους στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 11/8/2022 - 23/9/2022, μεταξύ των ωρών 08:30 - 17:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας,στις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού, Γιάννου Κρανιδιώτη, Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, Λεμεσού, Γεωργίου Χριστοδουλίδη και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα και από τις δύο κατευθύνσεις και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΙΚ)