Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-08-2022 13:59

Εργασίες αναβάθμισης της σήμανσης / σηματοδότησης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι οι εργασίες παρά την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας από Λεμεσό προς Παρεκκλησιά, για τη βελτίωση της συμβολής της οδού Γρ. Αυξεντίου (πρόσβαση Παρεκκλησιάς), με το δρόμο που διέρχεται κάτω από τον αυτοκινητόδρομο συνεχίζονται κανονικά. 

Στο πλαίσιο των εργασιών, αύριο Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, μεταξύ των ωρών 06:00 - 10:00 π.μ., θα γίνονται εργασίες αναβάθμισης της σήμανσης / σηματοδότησης.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Παρεκκλησιά, θα είναι κλειστή και η διακίνηση θα γίνεται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μονής και του παραλιακού δρόμου. Η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από Παρεκκλησιά προς Λευκωσία θα διεξάγεται κανονικά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΕΠ/ΙΚ)