Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-07-2018 10:19

Ανακοίνωση του Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ για τη χρηστή διοίκηση και οικονομική διαφάνεια των οικονομικών των ΜΚΟ

Μετά την πρόσφατη σύλληψη λόγω υπεξαίρεσης από άτομο το οποίο εργαζόταν στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Europa Donna Κύπρου», το οποίο ήρθε στην επιφάνεια μέσω των εσωτερικών ελέγχων της οργάνωσης, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι η οργάνωση τηρεί αυστηρά κριτήρια οικονομικού έλεγχου και οικονομικής διαφάνειας.

Βασική πολιτική του Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, είναι η χρηστή διοίκηση και οικονομική διαφάνεια των οικονομικών των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και οι νέες τροποποιήσεις της νομοθεσίας περί  Σωματείων και Ιδρυμάτων και άλλων συναφών θεμάτων, διασφαλίζει αυτά τα δύο βασικά στοιχεία.

Όλοι αναγνωρίζουμε την σημαντική συμβολή των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, αλλά και στην χάραξη πολιτικής του κράτους. Αναβαθμίζουμε τον ρόλο τους και δημιουργούμε δίχτυ αξιοπιστίας και σωστής λειτουργίας τους. 

ΑΧ/ΕΙ