Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-08-2022 14:45

Επίδοση διαπιστευτηρίων του νέου Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κράτος του Κατάρ

Ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας (ΚΔ) στο Κράτος του Κατάρ κ. Νικόλαος Τ. Μανώλης, επέδωσε την Κυριακή, 7 Αυγούστου, τα διαπιστευτήρια του στην Αυτού Υψηλότητα, τον Εμίρη του Κατάρ, Tamim bin Hamad Al Thani, σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στο Παλάτι Amiri Diwan.

Κατά τη διάρκεια της τελετής Διαπιστευτηρίων, ο νέος Πρέσβης της Δημοκρατίας, μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του ΠτΔ και του λαού της Κύπρου προς τον Εμίρη και τον λαό του Κατάρ. Επανέλαβε τη δέσμευση του να συνεχίσει να εργάζεται για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων, όπως και για την περαιτέρω ενδυνάμωση της διμερούς συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στους τομείς της ενέργειας, των επενδύσεων, του τουρισμού και της εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα, επανέλαβε πρόσκληση ΠτΔ προς τον Εμίρη όπως επισκεφθεί την Κύπρο.

Ο Εμίρης του Κατάρ, αφού καλωσόρισε τον νέο Πρέσβη ΚΔ, ευχόμενος ευδόκιμη διαμονή και θητεία στη Ντόχα, επανέλαβε την ανάγκη ενδυνάμωσης και περαιτέρω διεύρυνσης των διμερών σχέσεων και του πεδίου συνεργασίας Κύπρου – Κατάρ.

(ΝΓ/ΙΚ)