Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-01-2018 11:02

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 23ης Ιανουαρίου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 24ης Ιανουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε δεκατέσσερις κλήσεις για βοήθεια, έξι πυρκαγιές και οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 07:48 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας AUDI A3, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου σε πάροδο της οδού Ανδροκείδου, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 07:59. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα ολόκληρο το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Το όχημα ήταν δηλωμένο στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Η ώρα 04:13 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας AUDI A3, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στάθμευσής υπεραγοράς στην οδό Βασιλείου Αλεξάνδρου, στην Μέσα Γειτονιά Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:42. Τα όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από τη θερμότητα ελαφρές ζημιές έπαθε παρακείμενα σταθμευμένο όχημα μάρκας FORD FOCUS. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΑΧ/ΣΧ)