Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-09-2022 15:29

Η Νομική Υπηρεσία για δημοσιεύματα και δηλώσεις που αναφέρονται σε νέα καταγγελία εκ μέρους της Διεύθυνσης του Τμήματος Φυλακών

Σε σχέση με δημοσιεύματα και δηλώσεις που αναφέρονται σε νέα καταγγελία εκ μέρους της Διεύθυνσης του Τμήματος Φυλακών, για θέματα που αφορούν στην υπό εξέλιξη ποινική έρευνα που διατάχθηκε από τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας στις 27 Ιουλίου 2022 («η Ποινική Έρευνα»), η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής:

  1. Δεν έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας οποιαδήποτε καταγγελία, η οποία να αφορά στην Ποινική Έρευνα.
  2. Σε επικοινωνία με τον εκ των ποινικών ανακριτών κ. Μιχαλάκη Χριστοδούλου, ο οποίος ηγείται της ομάδας των ανακριτών, ενημερωθήκαμε ότι η Ποινική Έρευνα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και λειτουργεί εξ ολοκλήρου μέσα στο πλαίσιο των όρων εντολής της.
  3. Η συλλεχθησόμενη μαρτυρία θα αξιολογηθεί δεόντως στο κατάλληλο στάδιο.

Ως εκ των ως άνω, αναμένουμε τη συμπλήρωση και την υποβολή στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας του τελικού πορίσματος της Ποινικής Έρευνας το συντομότερο δυνατό.

(MΛ)

 

________________

19 Σεπτεμβρίου 2022