Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-09-2022 12:59

Χαιρετισμός της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κας Στέφης Δράκου στα εγκαίνια γραφείων της εταιρείας Υδρόγειος Ασφαλιστική, χθες

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μια εταιρεία που έχει παρουσιάσει πολύπλευρη προσφορά τα τελευταία 20 χρόνια τόσο στον ασφαλιστικό κλάδο της Κύπρου όσο και ευρύτερα στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, κάνει ακόμη ένα σημαντικό και σταθερό βήμα ανάπτυξης.

Εγκαινιάζουμε σήμερα, τα δεύτερα γραφεία της εταιρείας, και για μένα προσωπικά είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι μαζί σας. Σε ένα χώρο με πολλά αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία συνεργαστήκαμε στενά στο παρελθόν.

Συνεπώς φίλε κ. Αντωνίου, αντιλαμβάνομαι από πρώτο χέρι την προσπάθεια που έχετε καταβάλει εσείς, το διοικητικό συμβούλιο αλλά και ολόκληρη η ομάδα σας, ώστε να καταστεί η Υδρόγειος μια δυνατή, φερέγγυα, μα ταυτόχρονα ανθρώπινη ασφαλιστική εταιρεία.

Με τους επίσημους δείκτες φερεγγυότητας της εταιρείας στο 191%, έναν κύκλο εργασιών στα 15,9 εκατομμύρια και πληρωμές αποζημιώσεων που ξεπέρασαν τα 6,2 εκατομμύρια για το 2021.

Αριθμοί που καταδεικνύουν ακριβώς τους λόγους που σχεδόν 94 χιλιάδες συμπολίτες μας αγκάλιασαν την Υδρόγειο Ασφαλιστική και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες που τους παρέχετε.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βλέπουμε κυπριακές επιχειρήσεις να εξελίσσονται μέσα από τη σκληρή δουλειά, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια. Γιατί οι κυπριακές ασφαλιστικές επιχειρήσεις που προσφέρουν προστασία και ασφάλεια στον κάθε ασφαλιζόμενο, παράλληλα αποτελούν ζωτικό κύτταρο της οικονομίας μας παρέχοντας θέσεις εργασίας σε συμπολίτες μας, στήριξη στα κρατικά ταμεία και σημαντική συνεισφορά στις επενδύσεις.

Και η Υδρόγειος Ασφαλιστική είναι σαφώς ένα τέτοιο παράδειγμα αφού προσφέρει αξιόπιστες ασφαλιστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα συντηρεί ένα υγιές και ευρωπαϊκό περιβάλλον εργασίας για τα 295 μέλη του προσωπικού και τους συνεργάτες της.

Είμαι βέβαιη πως η Υδρόγειος Ασφαλιστική θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να προσφέρει με ευσυνειδησία τις υπηρεσίες της στην κυπριακή κοινωνία.

Πάντοτε με ιδιαίτερη προσήλωση στα επαγγελματικά πρότυπα και την επιχειρηματική δεοντολογία.

Γιατί κάθε οργανισμός που αποτελείται από ανθρώπους που εργάζονται με ζήλο, αφοσίωση και σεβασμό προς τον πελάτη και τον εργαζόμενο, δεν μπορεί παρά να επιτύχει.

Καταλήγοντας, να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, και να ευχηθώ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

(ΕΠ/ΣΧ)