Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-10-2022 08:53

Συμμετοχή του βουλευτή κ. Κωστή Ευσταθίου στο Ετήσιο Συμβουλευτικό Φόρουμ Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ο κ. Κωστής Ευσταθίου, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), μεταβαίνει σήμερα στην Κρήτη, για να συμμετάσχει, υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Υπεπιτροπής της ΚΣΣΕ για τον Πολιτισμό και την Πολιτιστική Κληρονομιά, στις εργασίες του 11ου Ετήσιου Συμβουλευτικού Φόρουμ του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις Πολιτιστικές Διαδρομές, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου και τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο κ. Ευσταθίου θα λάβει μέρος ως κεντρικός ομιλητής σε συζήτηση για τη σημασία της προώθησης του διαπολιτισμικού διαλόγου υπό το φως των σημερινών προκλήσεων και της συμβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς στην οικοδόμηση πιο βιώσιμων, ειρηνικών και δημοκρατικών κοινωνιών.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ, θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, κ. Βασίλης Κικίλιας, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της χώρας, κα Λίνα Μενδώνη, εκπρόσωποι των τοπικών και περιφερειακών αρχών των κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, βουλευτές-μέλη της ΚΣΣΕ, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και υψηλόβαθμοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)

Σχετικά Ανακοινωθέντα