Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-10-2022 12:55

Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες συντήρησης πρασίνου σε κεντρικές νησίδες λεωφόρων, στην Αραδίππου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 11/10/2022 – 27/10/2022, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:00 – 13:00, σε τμήματα των Λεωφόρων Ελευθερίας, Αυστραλίας, Ακροπόλεως, Ελλάδος και Γρίβα Διγενή στην Αραδίππου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας εκατέρωθεν της κεντρικής νησίδας για μήκος 100 – 200μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.


2. Εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού,
πριν την έξοδο προς Δορυφορικό Σταθμό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 10/10/2022 – 21/10/2022, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 08:00 – 17:00, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, λίγο πριν την έξοδο προς τον Δορυφορικό Σταθμό με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα κλείσει η μία λωρίδα κατεύθυνσης για μήκος 50 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης φώτων τροχαίας.


3. Εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, πριν την έξοδο προς Σκαρίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 10/10/2022 στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 08:00 – 17:00, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, λίγο πριν την έξοδο προς Σκαρίνου με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα κλείσει για μήκος 50 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης φώτων τροχαίας.


4. Εργασίες ποτίσματος σε κεντρικές νησίδες του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 10/10/2022 μέχρι και την Τετάρτη 12/10/2022, μεταξύ των ωρών 09:00 – 14:00, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, από Ριζοελιά προς Ξυλοτύμπου, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη στην κεντρική νησίδα λωρίδα κυκλοφορίας, για μήκος 1500μ. περίπου κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


(ΜΒ/ΕΧΡ)