Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-02-2018 13:45

8ο Βραβείο ΝΕΜΙΤΣΑΣ 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «Τάκης και Λούκη Νέμιτσας» ανακοινώνει ότι το Βραβείο ΝΕΜΙΤΣΑΣ 2018 θα απονεμηθεί στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.

Το Βραβείο θα απονείμει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2018 (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα).

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 1/4/2018 έως και τις 30/4/2018, κατά προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος foundation@nemitsas.org, ή να ταχυδρομούνται ή να παραδίδονται στη διεύθυνση του γραφείου του Ιδρύματος (Οδός Λεοντίου Α’ 159, Γραφείο 104, 3022 Λεμεσός) μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 30ής Απριλίου 2018.

Θα πρέπει επίσης να επισυνάπτονται αποδεικτικά στοιχεία, με τα οποία να βεβαιώνεται η κυπριακή καταγωγή του υποψηφίου.

Το Βραβείο αποτελείται από:
• τo Πιστοποιητικό Βράβευσης
• το Χρυσό Μετάλλιο Βράβευσης
• χρηματικό Έπαθλο 30.000 Ευρώ (σε περίπτωση που επιλεγούν περισσότεροι από ένας υποψήφιοι, το χρηματικό έπαθλο θα κατανεμηθεί εξίσου μεταξύ των βραβευθέντων).

Η κριτική επιτροπή έχει ήδη επιλεγεί και αποτελείται από τρεις, διεθνούς εμβέλειας καθηγητές, έναν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έναν από το Ηνωμένο Βασίλειο και έναν από τη Γερμανία.

Οι επτά βραβεύσεις που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, είναι κατά γενική ομολογία πολύ επιτυχημένες και εδραίωσαν με τις επιτυχίες αυτές το Ίδρυμα Νέμιτσας ως το κατεξοχήν Ίδρυμα της Κύπρου στο είδος του, με τις βραβεύσεις Κυπρίων επιστημόνων και καλλιτεχνών στους τομείς των επιστημονικών εφευρέσεων και των καλλιτεχνικών δημιουργιών.

Οι βραβευμένοι από το Ίδρυμα Νέμιτσας επιβραβεύονται παγκόσμια και τιμούν τη χώρα μας και το Ίδρυμα με τις συνεχείς διακρίσεις τους.

«Έχουμε αφιερώσει το Ίδρυμα αυτό στην Κυπριακή Δημοκρατία και την οποιαδήποτε μετεξέλιξή της, μαζί με όλη την περιουσία που έχουμε δωρίσει και με οτιδήποτε θα έχουμε στην κατοχή μας κατά την ημέρα της αποβίωσής μας», ανέφερε ο κ. Τάκης Νέμιτσας κατά την 7η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος.

 

Κάντε κλικ εδώ για την αφίσα του Βραβείου. 

Κάντε κλικ εδώ για το Έντυπο Υποψηφιότητας. 

_____________
ΕΑ/ΜΚ/ΕΙ