Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-02-2018 08:18

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 14ης Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 15ης Φεβρουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 14 πυρκαγιές, οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.

Η ώρα 10.47 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε παλιά οικία στην οδό Αργακίου στον συνοικισμό Περιστερώνας. Ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Περιστερώνας και ενισχύθηκε από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με συνολικά τρία πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 11.18. Η οικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές με μερική κατάρρευση της ξύλινης οροφής της. Στην οικία διέμεναν δύο αλλοδαπές εργάτριες οι οποίες απουσίαζαν από την οικία την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα νερού από τα βυτία των οχημάτων και χρήση αριθμού αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, αλλά λόγω της εσωτερικής ολοκληρωτικής καταστροφής δεν υπήρξε ασφαλής κατάληξη και ως εκ τούτου παραμένουν άγνωστα. Η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος δεν μπορεί να αποκλειστεί.

---------------------------
ΜΓ

Σχετικά Ανακοινωθέντα