Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-02-2018 10:06

Οδικές εργασίες στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 20/2/2018 – 20/3/2018, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων της κεντρικής νησίδας με αυτοκινούμενη σκούπα στη μια κατεύθυνση κάθε φορά.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά (ταχεία) λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 20/2/2018, μεταξύ των ωρών 09:00 - 13:00, θα γίνεται επιθεώρηση του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον κόμβο του Γ.Σ.Π μέχρι την Αλάμπρα.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα μήκους 400μ. περίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
______________

AX/ΣΧ