Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-01-2018 14:17

Συνεχίζονται οι εργασίες για βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, οι κατασκευαστικές εργασίες στο πλαίσιο του Πολεοδομικού Έργου για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, από τη συμβολή του παραλιακού δρόμου με την οδό Κουμανδαρίας μέχρι την εκκλησία Αγίου Αντωνίου, συνεχίζονται κανονικά.

Από τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου θα αρχίσει η εκτέλεση εργασιών της κυβόστρωσης του νοτίου τμήματος του Παραλιακού Δρόμου παρά τη συμβολή του με την οδό Κουμανδαρίας μέχρι τη συμβολή της οδού Σιάφη με την είσοδο / έξοδο προς την ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού / Μαρίνα Λεμεσού.

Κατά το στάδιο των εργασιών, το νότιο τμήμα του Παραλιακού Δρόμου από τη συμβολή του με την οδό Χ"Παύλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Παλαιού Λιμανιού θα παραμείνει κλειστό και η τροχαία κίνηση θα εξακολουθεί να διακινείται στο βόρειο τμήμα με αμφίδρομη κίνηση. Θα εφαρμοστούν επίσης οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

• Το νότιο τμήμα της οδού Σιάφη από τον κυκλικό κόμβο Παλιού Λιμανιού μέχρι την είσοδο / έξοδο προς την ανάπτυξη του Παλιού Λιμανιού / Μαρίνας Λεμεσού, θα είναι κλειστό.
• Μετατροπή της οδού Αγίας Θέκλης σε δρόμο αμφίδρομης διακίνησης.
• Μετατροπή του τμήματος της οδού Σιάφη από την είσοδο / έξοδο προς κυκλικό κόμβο παλαιού Λιμανιού / Μαρίνα Λεμεσού μέχρι την οδό Αγίας Θέκλης σε δρόμο αμφίδρομης διακίνησης.
• Η είσοδος / έξοδος προς την ανάπτυξη του παλιού Λιμανιού και Μαρίνα Λεμεσού θα παραμείνει ανοιχτή.
• Οι υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του παραλιακού μετώπου (Αρχής Λιμένων - Μώλου) θα παραμείνουν σε λειτουργία.

Οι εργασίες αυτές αναμένονται να διαρκέσουν δέκα (10) μέρες και ακολούθως η διαχείριση της κυκλοφορίας θα επανέλθει στη σημερινή κατάσταση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

------------------------

ΜΓ/ΕΙ