Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-03-2023 08:58

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 6:00 π.μ. της 14ης Μαρτίου 2023 μέχρι και τις 6:00 π.μ. της 15ης Μαρτίου 2023, ανταποκρίθηκε σε 32 κλήσεις για βοήθεια, 21 πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.

Στις 14:04 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης εταιρείας στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στον χώρο της μηχανής. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έγινε εξαερισμός του κτηρίου. Μετά από διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία έγινε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, η πυρκαγιά φαίνεται να οφείλεται σε ηλεκτρική/μηχανική βλάβη του οχήματος.

Στις 16:40 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αποθήκη οικίας στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, η αποθήκη έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Ζημιές επίσης έπαθε οικιακός εξοπλισμός που βρισκόταν εντός της αποθήκης. Μετά από διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία έγινε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα.

Στις 22:39 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο έξω από συνεργείο πώλησης εξαρτημάτων οχημάτων παρά την κοινότητα Ζυγίου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τρία πυροσβεστικά οχήματα από την Ε.Μ.Α.Κ. και Πυροσβεστικό Σταθμό Βασιλικού. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές. 

Αναφορικά με τη σημερινή πρωινή πυρκαγιά εργοστασίου κατασκευής αλουμινίου, έχει πραγματοποιηθεί ενημέρωση μέσω του Tweeter.

(ΕΠ/ΕΧΡ)