Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-03-2023 13:46

Κλειστά τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου λόγω εκτέλεσης εργασιών

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. μέχρι 3:00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου, από τον κόμβο Ερήμης μέχρι τη γέφυρα της Πέτρας του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των κόμβων του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα εφαρμόζονται τα ακόλουθα:

  • Η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Η μία λωρίδα κυκλοφορίας των συνδετήριων δρόμων των  κόμβων, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΦ/ΕΧΡ)