Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-03-2023 10:54

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες βαψίματος του διαχωριστικού κιγκλιδώματος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 30/3/2023, μεταξύ των ωρών 08:00 και 15:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Αγίας Νάπας, παρά την έξοδο του Αβδελλερού,θα εκτελούνται εργασίες βαψίματος του διαχωριστικού κιγκλιδώματος του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η δεξιά (ταχεία) λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

2.    Κλειστή για την τροχαία κίνηση η οδός Πεύκου στη Λακατάμεια σε μήκος 50 μέτρων περίπου

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 06:00 και 16:00, στο πλαίσιο κατασκευής του περιμετρικού αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, η οδός Πεύκου με κατεύθυνση τη Λακατάμεια, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Τσερίου και του Ανατολικού Παρακαμπτήριου Τσερίου παρά το εργοστάσιο παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος της εταιρίας GGS, σε μήκος 50 μέτρων περίπου θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Τσερίου και τον Ανατολικό Παρακαμπτήριο Τσερίου προς την οδό Πεύκου, θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Θεμιστοκλέους.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΣΧ)