Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-03-2023 09:56

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλοξενία της ευρωπαϊκής τεχνικής επιτροπής τυποποίησης CEN/CLCJTC 13 Cyber Security and Data Protection

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), στο πλαίσιο της πολιτικής του για φιλοξενία στην Κύπρο των εργασιών Τεχνικών Επιτροπών (TC) από τους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Οργανισμούς Τυποποίησης (CEN/CENELEC/ETSI/IEC/ISO), έχει φιλοξενήσει στις 15 και 16 Mαρτίου, 2023 τη συνάντηση της Ευρωπαϊκής Τεχνικής Επιτροπής CEN/CLC JTC 13 Cyber Security and Data Protection. Η συνάντηση της επιτροπής πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Αρχής Ψηφιακής Ασφαλείας (ΑΨΑ).

Την κυπριακή αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι εθνικοί Αντιπρόσωποι κ. Κωνσταντίνος Τσιούρτος, Δρ. Άντριαν Ιωάννου, κα Μαρία Ραφαήλ, κα Αργυρώ Χατζοπούλου και κ. Γιάννος Δημητρίου. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Διευθυντής Τυποποίησης κ. Πάμπος Καμμάς και o κ. Γιάννος Δημητρίου, αντιπρόσωπος της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας.

H Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης CEN/CLC JTC 13 Cyber Security and Data Protection έχει ως αποστολή της την εκπόνηση προτύπων, τα οποία εμπίπτουν στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, την προστασία προσωπικών δεδομένων όπως και τα πρότυπα αξιολόγησης που αφορούν την ψηφιακή ασφάλεια των υπηρεσιών, διαδικασιών και προϊόντων για εταιρείες και oργανισμούς.

(ΕΠ/ΣΧ)