Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-03-2023 09:27

Ανακοινωθέν Βουλής των Αντιπροσώπων


Ο βουλευτής κ. Κωστής Ευσταθίου θα συμμετάσχει σε Ad hoc Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) για την παρακολούθηση των κοινοβουλευτικών εκλογών στ
η Βουλγαρία


Ο βουλευτής κ. Κωστής Ευσταθίου, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), μεταβαίνει σήμερα στη Σόφια για να συμμετάσχει στην Ad hoc Επιτροπή της Συνέλευσης για την παρακολούθηση των κοινοβουλευτικών εκλογών στη Βουλγαρία, που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 2 Απριλίου 2023.

Πριν την ημέρα των εκλογών, οι βουλευτές μέλη της Ad Hoc Επιτροπής θα παραστούν σε κοινή συνεδρίαση αρμόδιων επιτροπών του Κοινοβουλίου της Βουλγαρίας και θα έχουν χωριστές συναντήσεις με εκπροσώπους κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών. Θα έχουν τέλος συναντήσεις με την Αποστολή Μακράς Διαρκείας του Γραφείου Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Δημοκρατία Μέσω του Δικαίου (Επιτροπή Βενετίας), κατά τις οποίες θα ενημερωθούν εκτενώς για την εκλογική διαδικασία.

 

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)